Laurens Janssen Elektro Totaal Service - Voor echt elektro vakwerk
De bedrijfsnaam spreekt voor zich:
 
Elektro Totaal Service biedt alles wat te maken heeft met elektro. Dus uitvoering, advies, tekenwerk, keuringen en metingen. Daarbij komen rapportages, inspecties, verlichtingsplannen etc. om de hoek kijken. Het gaat met name om nieuwbouw, verbouwingen, renovaties, kostenbesparingen etc. Ook machine-onderhoud, hydrofoor-en vuilwaterpompen montage en onderhoud, PLC techniek en rolstoelaanpassingen in een woonhuis zijn mede ons specialisme. Ook zorgen we voor het leveren van PV zonnepanelen en de installatie daarvan. Daarnaast zorgt Elektro Totaal Service voor de coördinatie tijdens de bouw, dus bouwbegeleiding van A tot Z. Offertes en de bouwtekeningen worden gecontroleerd. Is alles wel goed en veilig geregeld en waar kan er iets af of moet er iets toegevoegd worden. Dit kan ook gunstig zijn wat betreft kostenbesparingen. Een goede samenwerking met en tussen opdrachtgevers, aannemers, leveranciers en architecten is zeer belangrijk. Met de ruime ervaringen die door Elektro Totaal Service zijn opgedaan bij projecten in de bouw en bij renovaties, inclusief de uitgebreide, vereiste papierwinkel die nodig is om gecertificeerd te mogen zijn, wil Elektro Totaal Service verder gaan met het correct uitvoeren van alle bovenstaande taken. Om zodoende een goed en veilig project te kunnen en mogen realiseren.  
 
Wie is Laurens Janssen 
 
Elektro Totaal Service wordt vanaf 2007 gerund door Laurens Janssen. Na veel studeren en jaren gewerkt te hebben voor een werkgever en met het behalen van de nodige papieren om gecertificeerd te mogen zijn kan ik mijn dromen naar eigen inzicht verwezenlijken. Ik ben getrouwd met Yvonne en we hebben 2 zonen van 15 en 10 jaar.  
 
Mijn bedrijf is zeer persoonlijk en divers, ik ben flexibel en werk goed samen met andere bedrijven. Ik heb veel grote projecten mogen uitvoeren tot een mooi resultaat. Ik ben met name verantwoordelijk voor alle contacten, planning, uitvoering, adviezen. Mijn vrouw ondersteunt me in de correspondentie en de administratie. Elektro Totaal Service heeft goede contacten en afspraken met diverse leveranciers zodat zeer veel mogelijk is en dat werkt voor iedereen erg prettig. Men zegt dat ik een prettig persoon ben om mee te werken, rustig en geduldig maar recht door zee. Altijd goed om te weten. Overleg plegen is tijdens bouwwerkzaamheden zeer van belang. Het is erg vervelend als er achteraf een hoop werk moet worden aangepast of moet worden afgebroken. Men kan beter een keer te veel bellen om vragen te stellen of iets te overleggen dan helemaal niets vragen. Deze site is persoonlijk door mij zelf ingevuld. Met wat meer tekst en uitleg dan normaal. Hopelijk spreekt het u aan!
 
                                                         
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 
                            this website is made by ETS & ZORGVISION