Laurens Janssen Elektro Totaal Service - Voor echt elektro vakwerk
 
Zonnepanelen: aan deze pagina wordt gewerkt!
 
ETS levert gunstig geprijsde PV zonnepanelen en zorgt voor de hele installatie. Uitleg over de zonnepanelen doet ETS mondeling bij de mensen thuis. Hier wordt dan gekeken naar de situatie van het huis en alle mogelijkheden en wensen van de klant. Dan kan er ook een goede prijs afgegeven worden. Ook kunnen klanten bij ETS zelf een installatie bekijken. Hoe ziet het er nu eigenlijk uit en hoe werkt het en wat belangrijk is: wat kan de opbrengst worden in euro's. Dus voor meer info vraag naar de mogelijkheden. ETS werkt nauw samen met: Nixwell B.V.  www.nixwell.nl  
Projecten
 
Ons eigen project:
In het verleden heb ik veel projecten opgepakt maar eentje zal ik nooit vergeten. Dit is ons eigen project geweest in 2006. Ons huis moest aangepast worden voor onze zoon die in een rolstoel zit. (www.zorgvision.nl).
 
Hier kunt u een greep van onze verbouwing bekijken. Tijdens deze verbouwing hebben we ook nog een leefkelder van 60 vierkante meter laten maken. Dat was mogelijk omdat ons huis op palen staat. Het was een super project met absoluut een meerwaarde voor onze zoon en onze eigen leefruimte. 
 
Diavoorstelling
 
Ons eigen project: verbouwing woonhuis voor aangepaste woning (rolstoel) met leefkelder.